Varaa Audi-merkkihuolto

​​​​

 

Huoltopalvelut

Audi Top Service

Audin huolto- ja korjaamopalvelut ovat palveluksessasi – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta Audi-huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta, esim. jakohihnanvaihdosta. Kaikissa toimenpiteissä käytetään aina täsmälleen sopivia osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia tarkkoja ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Se varmistaa autosi vakaan toiminnan edessä olevia ajokilometrejä silmällä pitäen.

Varaa huolto tästä >>​


Audi Fit Service

Audi Fit Service on aidon Audi-huollon tarjoama huoltokonsepti yli seitsemänvuotiaille Audeille. Audi Fit Service sisältää öljynvaihtohuollon sekä tarkastushuollon edullisesti pakettihinnoiteltuna. Huolloissa ja korjauksissa käytämme luonnollisesti vain aitoja alkuperäisiä Audi-varaosia ja autosi valmistajan määrittämiä huolto-ohjeita. Audi Fit Service sisältää myös Audi Liikkumisturvan.

Varatessasi Audi Fit Service -huollon saat huollon lisätöistä -15% alennuksen käyttämällä kampanjakoodia AudiFit. Alennus koskee huollonverkkovarauksen huoltopalvelut kategorian töitä sekä niihin liittyviä varaosia. Tämän alennuksen saat huollon suorittamisen yhteydessä, se ei näy verkkovarauspalvelussa.

Audi Fit Service -huollon voit varata verkkovarauspalvelustamme.

Varaa huolto tästä >>​


Voit varata ajan myös soittamalla huollon ajanvaraukseen:

Audi Center Airport puh. 010 5333 015 (ma-pe klo 7.30-18)

Audi Center Espoo puh. 010 5332 815 (ma-pe klo 7.30-18)

Audi Center Helsinki puh. 010 5332 915 (ma-pe klo 7.30-18)

Audi Center Turku puh. 010 533 3206 (ma-pe klo 7.30-17)